6 عامل موثر در افزایش و کاهش قیمت سنگسابی سنگ
عوامل موثر بر قیمت کفسابی، عواملی که باعث کاهش و افزایش قیمت سنگسابی می‌شوند

عوامل مؤثر بر کاهش و افزایش قیمت سنگسابی

خدمات سنگسابی فرآیندی مدرن است که به منظور حذف جرم و آلودگی از سطوح سنگی، سیمانی، بتنی و… انجام می‌شود. سطوح سابی شده صاف و براق می‌شوند و استحکام بیشتری پیدا می‌کنند. قیمت سنگسابی و کفسابی بسته به عوامل مختلف می‌تواند افزایش یا کاهش یابد؛ با شناخت عوامل کاهش‌دهنده، می‌توان تخفیف گرفت و هزینه کمتری پرداخت کرد.

قیمت کفسابی به چه عواملی بستگی دارد؟

1- متراژ سطح

مساحت و متراژ سطوحی که قرار است ساب زده شوند، نقش مهمی در تعیین قیمت سنگسابی دارند. البته افزایش قیمت سنگسابی رابطه چندان مستقیمی با مساحت سطح ندارد. به طوری که در متراژ‌های بالا برخی از هزینه‌ها کاهش می‌یابد و هزینه نهایی کفسابی کمتر می‌شود. در متراژ‌های پایین هزینه سنگسابی مقدار مشخصی دارد. به عنوان مثال، ساب زدن مساحت‌های کمتر از ۵۰ متر مربع هزینه تقریباً یکسانی خواهد داشت. شرکت‌های معتبر سنگ سابی برای اجرای ساب سنگ در متراژ‌های وسیع تخفیفات قابل‌توجهی اعمال می‌کنند.

 

2- سابقه ساب خوردگی

ساب خوردگی قبلی سطوح سنگی هزینه سنگسابی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. سطوحی که قبلاً کف سابی شده‌اند و ساب خورده‌اند صاف‌تر و هموارتر از سایر سطوح هستند. در این شرایط، به دلیل حذف یا کاهش مراحل ابتدایی سنگ سابی، هزینه نهایی کار به مقدار قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت. برای کاهش هزینه‌ها، می‌توانید هنگام کفپوش کردن ساختمان از سنگ‌هایی که قبلاً ساب خورده‌اند استفاده کنید.

 

3- سختی و نرمی سنگ

جنس سنگ نقش مهمی در تعیین قیمت کفسابی دارد. سنگ‌های نرم مانند تراورتن و خوی راحت‌تر و سریع‌تر از سنگ‌های سخت سنگ سابی می‌شوند. البته بافت این سنگ‌ها متخلخل و آسیب‌پذیر است و ساب زدن آن‌ها باید با دقت و توجه بیشتری انجام شود. ساب زدن سنگ‌های نرم به دلیل راحتی کار هزینه کمتری نسبت به سنگ‌های سخت دارد.

سنگ‌های سخت مانند گرانیت به دلیل بافت محکمی که دارند به سختی ساب زده می‌شوند. سنگ سابی این نوع سنگ‌ها با چالش‌های بسیاری مواجه خواهد بود و زمان‌بر است. ساب زدن سنگ‌های سخت به دلیل بیشتر بودن تعداد مراحل مورد نیاز و پیچیدگی کار هزینه بیشتری نسبت به سنگ‌های نرم دارد.

 

4- روش سنگسابی

انواع سنگ‌های ساختمانی به عنوان کفپوش استفاده می‌شوند. روش سنگسابی بر اساس جنس و نوع سنگ انتخاب می‌شود و از مهم‌ترین عوامل مؤثر در قیمت سنگ سابی به شمار می‌آید. سنگسابی دستی، ماشینی، با اسید، ایتالیایی، نانو، و سنگسابی حرفه‌ای از رایج‌ترین روش‌های کفسابی هستند. در ادامه به بررسی این روش‌ها می‌پردازیم.

 

کفسابی ایتالیایی

کفسابی ایتالیایی یکی از باکیفیت‌ترین روش‌های سنگسابی است. برای اجرای این روش کف سابی به ابزار و تجهیزات ویژه‌ای نیاز است. استفاده از تکنیک‌های خاص و تجهیزات ایتالیایی باعث ارتقاء کیفیت کفسابی ایتالیایی می‌شود.

استفاده از ساب ایتالیایی باعث صیقل خوردن فوق‌العاده سنگ‌ها می‌شود. سطوحی که با این ابزار ساب خورده‌اند، کاملاً صاف و براق می‌شوند. در سنگسابی ایتالیایی تمام حفره‌ها و ناهمواری‌های سطح سنگ به کمک ساب زنی حذف می‌شوند. می‌توان گفت کفسابی ایتالیایی بالاترین میزان صافی و براقی را در سطوح سنگی ایجاد کرده و زیبایی قابل‌توجهی به کفپوش‌های سنگی می‌بخشد.

اجرای کفسابی ایتالیایی به دلیل تکنیک‌های ویژه و خاصی که به همراه دارد، قیمت بالاتری نسبت به کف سابی معمولی دارد. البته این قیمت با توجه به نتیجه نهایی، زیبایی بی‌نظیری که این روش در کفپوش‌ها ایجاد می‌کند، کاملاً منطقی به نظر می‌رسد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کفسابی ایتالیایی و آشنایی با جزئیات و مراحل این روش، پیشنهاد می‌کنیم بر روی لینک کفسابی ایتالیایی کلیک کنید.

 

کفسابی معمولی

ساب زدن معمولی برای سطوحی که آلودگی و آسیب‌دیدگی چندانی ندارند و نیاز به کفسابی سریع دارند انتخاب مناسبی به نظر می‌رسد. در این روش‌ در مراحل ابتدایی سطح سنگ‌ها را ساب می‌زنند و آلودگی، رسوبات و ایرادات ظاهری سطوح را حذف می‌کنند. در مراحل نهایی با لقمه سنگ‌های متفاوت سطح سنگ را به خوبی صیقل می‌دهند تا صاف و براق شود. در پروژه‌هایی که محدودیت هزینه و زمان دارند معمولا از این روش برای تمیزی، براقی و استحکام سطوح سنگی استفاده می‌کنند.

سطوحی که به روش معمولی و ساده سنگسابی می‌شوند ظاهر مطلوب و قابل قبولی دارند و براق و زیبا به نظر می‌رسند.

 

کفسابی نانو

مواد نانو پلیمرهای قدرتمندی هستند که در مقابل رطوبت، ضربه و نورخورشید مقاومت بالایی دارند. کفسابی نانو به شیوه کفسابی معمولی انجام می‌شود با این تفاوت که در مراحل انتهایی کار از مواد نانو برای پوشاندن سطوح استفاده می‌کنند. نانوموادها در حالت سیال نفوذپذیری بالایی دارند و هنگامی که روی سطحی قرار می‌گیرند به عمیق‌ترین حفره‌ها و منافذ آن نفوذ می‌کنند. هنگامی که سطح سنگ به خوبی با مواد نانو پوشانده شود تمام درزها و ترک‌های سنگ از نانوموادها پر خواهد شد. ترکیبات نانو در معرض هوا به سرعت خشک می‌شوند و سطح محکم و سختی ایجاد می‌کنند.  در این شرایط  لایه‌ای از مواد نانو روی سطوح سنگی ایجاد می‌شود که در برابر رطوبت و انواع آلودگی‌ها نفوذناپذیر بوده و در برابر نور خورشید، ضربه و سایش مقاومت قابل قبولی دارد.

سطوحی که به روش نانوساب ساب زده می‌شوند دیرتر کثیف می‌شوند و در صورت آلودگی به سهولت شسته خواهند شد. این مسئله در ساختمان‌هایی که نیاز به فضای بهداشتی دارند اهمیت زیادی دارد. برای پیشگیری از ایجاد آلودگی‌های باکتریایی و قارچی و چرب شدن سطوح می‌توانید از خدمات کفسابی نانو استفاده کنید.

 

سنگسابی حرفه ای درجه یک

سنگسابی بر اساس کیفیت به درجات مختلفی تقسیم می‌شود. کفسابی درجه یک تمام لکه‌ها و رسوبات سطوح را از بین می‌برد، تمام ایرادات ظاهری سطح را برطرف می‌کند و سطحی صاف و براق ایجاد خواهد کرد. اجرای حرفه‌ای کفسابی نیازمند تجهیزات حرفه‌ای و افراد متخصص و آموزش دیده می‌باشد. با توجه به این موارد قیمت کفسابی درجه یک نسبت به سایر روش‌های کفسابی کمی بالاتر خواهد بود.

می‌توانید برای اجرای سنگسابی حرفه‌ای درجه یک ازخدمات تضمینی شرکت کفسابی میهن ساب استفاده کنید. این شرکت مجهز به مدرن‌ترین ماشین آلات کفسابی و نیروی کار متخصص و مجرب می‌باشد و در بالاترین کیفیت خدمات خود را ارائه می‌دهد.

 

۵- میزان آسیب دیدگی سنگ‌ ها

بعضی از سطوح سنگی به قدری آسیب دیده‌اند که قبل از کفسابی نیاز به مرمت دارند. برای تعمیر سنگ‌های شکسته و فرسوده آن‌ها را “درزگیری” می‌کنند. این مرحله بخشی از سنگسابی به حساب می‌آید و آماده سازی بستر کفسابی را به عهده دارد. برای درزگیری سنگ‌ها از چسب بتن یا رزین استفاده می‌کنند‌. در درزگیری ترک‌ها و شکستگی‌های سنگ را با مواد رزین یا چسب بتن پر می‌کنند و لب پریدگی‌ها و خرابی‌های سنگ را به این روش ترمیم می‌کنند.

با توجه به هزینه مواد درزگیر، اضافه شدن این مرحله به مراحل کفسابی باعث افزایش هزینه نهایی سنگسابی خواهد شد.

 

6- میزان ناهمواری و ناترازی سطوح

هر چقدر سطحی که قرار است کفسابی شود ناهمواری و پستی و بلندی بیشتری داشته باشد نیاز به مراحل بیشتر ساب زنی و در نتیجه هزینه بیشتری خواهد داشت.

یکی از اهداف ساب زدن کف، هم‌ترازی و صافی سطوح سنگی می‌باشد. در فرآیند سنگسابی با استفاده از لقمه سنگ‌های مناسب سطح سنگ را تراش می دهند‌. به این کار ساب زنی گفته می‌شود و نقش مهمی در صافی و همواری سطوح دارد.

برای کاهش هزینه سنگسابی می‌توان از سنگهایی که سابقه ساب خوردگی دارند استفاده کرد. ‌کف سابی در بازه‌های زمانی منظم از دیگر عوامل موثر در کاهش قیمت سنگسابی محسوب می‌شوند. سطوحی که قبلا ساب خورده‌اند صاف و هموار هستند و نیاز به ساب زنی چندانی نخواهند داشت.

 

جمع بندی

با توجه به مواردی که گفته شد افزایش و کاهش قیمت سنگسابی به عوامل مختلفی مانند متراژ سطوح، سختی و نرمی سنگ، نوع کف سابی، میزان آسیب دیدگی سطوح و سابقه ساب خوردگی سنگ‌ها  بستگی دارد. اگر مساحت کفسابی شما بیشتر باشد، به دلیل متراژ بالا، از تخفیف بیشتری بهره‌مند خواهید شد.

ساب زنی قبلی باعث حذف یا کاهش مراحل ابتدایی کفسابی و کاهش هزینه‌ها خواهد شد. استفاده از مواد نانو یا اجرای کفسابی ایتالیایی و درجه یک از عوامل موثر بر افزایش قیمت سنگسابی محسوب می‌شوند.

ارزیابی دقیق سطوحی که قرار است کفسابی شوند به برآورد دقیق هزینه نهایی کفسابی منجر خواهد شد و باید توسط کارشناسان باسابقه و مجرب انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *