کفسابی شیشه ای یا کریستالی چیست؟ انجام خدمات سنگسابی شیشه ای
کفسابی شیشه ای یا کریستالی

کفسابی یا سنگسابی به منظور حذف آلودگی از سطوح بتنی، سیمانی، پارکت و غیره انجام می‌شود و باعث زیبایی و براقی سطوح می‌شود. کفسابی شیشه‌ای یا کریستالی نوعی سنگسابی است که درخشندگی بیشتری به سطوح می‌بخشد.

در این مقاله به بررسی روش، مزایا و کاربرد سنگسابی شیشه‌ای می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

کفسابی شیشه‌ای چیست؟

کفسابی کریستالی یا شیشه‌ای به کمک مواد نانو انجام می‌شود. در این نوع کفسابی، پس از سنگسابی اولیه و حذف جرم و آلودگی از سطوح، از مواد نانو برای پوشاندن کفپوش استفاده می‌کنند. برای این کار، مقدار مناسبی از مواد نانو با فرچه‌های مخصوص روی سطح پخش می‌شود. نانو موادها نفوذپذیری بالایی دارند و به‌راحتی و یکنواخت روی سطوح پخش می‌شوند. این ترکیبات در مجاورت هوا خشک شده و سخت و محکم می‌شوند. مواد نانو در حالت عادی کرم رنگ هستند و پس از خشک شدن، بی‌رنگ و شفاف می‌شوند. سطوحی که با مواد نانو پوشانده می‌شوند، در برابر رطوبت و انواع آلودگی‌ها نفوذناپذیر و همچنین صاف و براق خواهند شد.

به این نوع سنگسابی، سنگسابی شیشه‌ای یا آینه‌ای می‌گویند زیرا سطوح سنگسابی شده مانند شیشه، شفاف و براق می‌شوند و مانند آینه، سطحی صاف و صیقلی خواهند داشت.

سنگسابی شیشه‌ای چه مزایایی دارد؟

کفسابی و سنگسابی شیشه‌ای اگر به‌درستی و حرفه‌ای انجام شوند، مزایای بی‌شماری دارند. از مهم‌ترین مزایای سنگسابی کریستالی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. افزایش استحکام سطوح:
    سطوحی که به روش شیشه‌ای کف سابی شده‌اند، در برابر سایش و لکه مقاومت بالایی دارند. لایه محافظ نانو روی سطوح، از شدت فشارها و ضربات وارده می‌کاهد و از سایش کفپوش جلوگیری می‌کند. نانومواد ضد لک هستند و سطوحی که با این مواد پوشانده می‌شوند، به‌راحتی کثیف و لکه‌دار نخواهند شد. با توجه به این ویژگی‌ها، استحکام سطوح افزایش پیدا می‌کند.
  2. براقی و شفافیت سطوح:
    سنگسابی شیشه‌ای باعث براقی و شفافیت سطوح می‌شود. مواد نانو پس از خشک شدن، لایه‌ای شفاف و براق روی سطح ایجاد می‌کنند.
  3. افزایش دوام و عمر مفید سطوح:
    کفپوش‌ها به مرور زمان بر اثر رفت‌وآمد و ضربات ناشی از جابه‌جایی اجسام، دچار ترک‌ها و شکستگی‌های متعددی می‌شوند. نفوذ آب و آلودگی‌های مختلف به این منافذ باعث تخریب بافت داخلی سطوح و کاهش دوام آن‌ها می‌شود. پوشش سطوح با مواد نانو باعث پر شدن تمام حفره‌ها و منافذ سطح می‌شود. سنگسابی شیشه‌ای باعث نفوذناپذیری سطوح در برابر رطوبت و آلودگی شده و در نتیجه از تخریب کفپوش جلوگیری می‌کند. سطوحی که به روش شیشه‌ای کف سابی شده‌اند، دوام و طول عمر بیشتری خواهند داشت.
  4. کاهش نیاز به کفسابی و کفشویی:
    همان‌طور که گفتیم، در کفسابی شیشه‌ای تمام منافذ و شکستگی‌های سطوح ترمیم می‌شوند. نفوذناپذیری لایه نانو از تجمع آلودگی‌ها و رطوبت در کفپوش جلوگیری می‌کند. در این شرایط، کفپوش‌ها دیرتر کثیف شده و نیاز کمتری به کفسابی، کفشویی و ترمیم خواهند داشت.

کفسابی شیشه‌ای یا کریستالی چه کاربردی دارد؟

موارد زیر از متداول‌ترین کاربردهای کفسابی شیشه‌ای به شمار می‌روند:

  • براقی و درخشندگی بیشتر سطوح
  • ترمیم و بهبود کیفیت انواع کفپوش‌های سنگی، بتنی، پارکت و…
  • زیبایی فضای داخلی ساختمان‌های تجاری
  • استریل کردن سطوح در محیط‌های بهداشتی

جمع‌بندی

سنگسابی شیشه‌ای روشی نوین برای براقی و صافی بیشتر سطوح است. مزایای سنگسابی شیشه‌ای تنها به زیبایی سطوح محدود نمی‌شود؛ نفوذناپذیری سطوح در برابر رطوبت، استحکام، مقاومت در برابر سایش و لکه، تمیزی و براقی طولانی‌مدت و افزایش عمر سطوح از جمله مزایای این روش سنگسابی به شمار می‌روند. این فرآیند با کمک مواد نانو انجام می‌شود و اجرای حرفه‌ای آن مستلزم استفاده از مواد نانوی اصل و باکیفیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *