7 نکته کفسابی جهت انجام یک سنگسابی حرفه ای و بی نقص
نکات کفسابی

متخصصین کفسابی در انجام کفسابی حرفه ای این نکات کفسابی را رعایت می‌کنند. با رعایت این نکات سنگسابی یک کار حرفه ای و بی نقص خواهید داشت. در ادامه به نکته های کفسابی حرفه ای خواهیم پرداخت.

نکات کفسابی حرفه ای

انجام کفسابی روش موثری برای تمیزی سطوح و افزایش استحکام و مقاومت کفپوش‌های سنگی می‌باشد. کفسابی اگر درست و حرفه‌ای انجام شود مزایای زیادی خواهد داشت و باعث زیبایی ساختمان می‌شود. قبل از انجام این فرآیند بهتر است از این نکات کفسابی مهم آگاه شوید و اطلاعات لازم را به دست بیاورید. در این مقاله به بررسی نکات مهم اجرای کفسابی می‌پردازیم. با ما همراه باشید‌.

نکات سنگسابی حرفه ای

اجرای درست و اصولی سنگسابی نیازمند رعایت نکات کفسابی زیر می‌باشد که در ادامه به 7 نکته سنگسابی مهم می‌پردازیم.

۱. استفاده از لقمه سنگ‌های مناسب و مرغوب

یکی از نکات کفسابی استفاده از لقمه سنگ های مناسب و مرغوب است لقمه سنگی که برای سنگسابی استفاده می‌شود باید اندازه متناسب با جنس و نوع سنگ داشته باشد و مرغوب و باکیفیت باشد. کیفیت لقمه سنگ تعیین کننده میزان شفافیت و براقی سطح کفسابی شده خواهد بود و هر چقدر لقمه سنگ باکیفیت‌تر باشد سطح سنگ بهتر صیقل خورده و صاف‌تر و براق‌تر خواهد شد.

۲. آماده سازی بستر کف سابی

قبل از شروع کفسابی باید به این نکته سنگسابی دقت داشته باشید که باید زیرسازی مناسبی انجام شود. سطح زیر کار باید هموار و صاف بوده و استحکام خوبی داشته باشد. کفسابی سطوحی که زیرساخت مناسبی ندارند نتیجه چندان رضایت بخشی نخواهد داشت.

۳. تجهیزات پیشرفته و باکیفیت

برای اجرای کفسابی حرفه‌ای به انواع دستگاه‌های سنگسابی نیاز خواهیم داشت. این دستگاه‌ها باید به روز بوده و کیفیت بالایی داشته باشند. ماشین‌های کفسابی قدرت زیادی دارند و توان مصرفی آن‌ها، بالاست.

این دستگاه‌ها با کمک لقمه سنگ‌ها سطح کار را صیقل  می‌دهند. اگر ماشین به خوبی و بدون ایراد کار کند، سطح سنگ به صورت یکنواخت صیقل می‌خورد و صاف و درخشان خواهد شد.

نکات سنگسابی حرفه ای، نکات کفسابی حرفه ای

۴. تمیزی سطوح

یکی دیگر از نکات سنگسابی این است که قبل از اجرای کفسابی لازم است سطح کار شسته و تمیز شود. وجود ذرات خاک و گردو‌غبار روی سطوح باعث کاهش کیفیت کفسابی آن‌ها خواهد شد.

۵. استفاده از مواد اصل و مرغوب

در کفسابی ممکن است از ترکیبات رزین برای پوشاندن درزها و ترک‌های سطح سنگ استفاده شود‌. در این شرایط باید به کیفیت و مرغوبیت رزین مورد استفاده توجه کافی داشته باشید. ممکن است بعضی از سطوح پس از سنگسابی به پوشش نانو نیاز داشته باشند. پوشش نانو ضد رطوبت بوده و از سنگ‌ها در برابر نفوذ آب و انواع آلودگی‌ها محافظت می‌کند. این کار باعث افزایش دوام و استحکام کفپوش‌های سنگی می‌شود و عمر مفید آن‌ها را افزایش می‌دهد. استفاده از مواد اصل نانو باعث نفوذ ناپذیر شدن سطوح سنگی خواهد شد.

۶. زمان بندی مناسب

سنگسابی در چند مرحله انجام می‌شود و هرکدام از این مراحل، زمان مشخصی دارند. به عنوان مثال در مراحل ابتدایی با استفاده از لقمه سنگ‌های زبر، سطح سنگ را برداشت می‌کنند. در مراحل نهایی از لقمه سنگ‌های نرم برای صیقل دادن سطح کار استفاده می‌کنند. این مراحل باید به ترتیب و در مدت زمان کافی انجام شود تا کفسابی عالی و بدون نقص اجرا شود.

۷. نظافت کامل سطح پس از کفسابی

و آخرین نکته سنگسابی این است که پس از کفسابی باید سطح کار را به خوبی تمیز کنند و تمام جرم‌ها و آلودگی‌های آن را برطرف کنند. این کار باعث می‌شود سطح کفسابی شده کاملا تمیز و براق به نظر برسد و به خوبی بدرخشد.

جمع بندی

برای اجرای اصولی کفسابی لازم است به نکات مهمی توجه داشته باشید. تمیزی سطح کار، زیرسازی مناسب، زمان‌بندی مناسب و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و مواد باکیفیت و خالص از مهم‌ترین نکاتی است که قبل از کفسابی باید مورد توجه قرار بگیرند‌.

رعایت این نکات کفسابی بر کیفیت نهایی کفسابی تاثیر می‌گذارد و باعث انجام کفسابی حرفه‌ای خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *