کفسابی و سنگسابی چه تاثیری بر دکوراسیون داخلی می‌گذارد؟
نقش و تاثیر کفسابی در دکوراسیون داخلی

نقش کفسابی در دکوراسیون داخلی ساختمان قابل انکار نیست و اهمیت زیادی دارد. در ادامه به بررسی مهم‌ترین تاثیرات سنگسابی بر دکوراسیون داخلی می‌پردازیم.

در مقاله قبلی با عنوان تاریخچه کفسابی،به اهمیت کفسابی و سنگسابی از دوران باستان ایران پرداختیم؛ و در زیر میخواهم به اهمیت و تاثیر کفسابی در دکوراسیون داخلی بپردازیم.

زیبایی و چشم نوازی محیط

پس از سنگسابی، سنگفرش‌های ساختمان از تمیزی و زیبایی می‌درخشند. این ویژگی باعث زیبایی و چشم‌نوازی قابل توجه فضای داخلی ساختمان می‌شود. انعکاس نور از سطح صیقلی کفسابی شده، فضای جذاب و خیره‌کننده‌ای ایجاد می‌کند.

وسعت ساختمان

جالب است بدانید کفسابی باعث بزرگ‌تر دیده شدن فضای داخلی ساختمان می‌شود. سطوح سنگسابی شده  به دلیل بازتاب نور، بزرگ‌تر از اندازه واقعی به نظر می‌رسند‌. این مسئله در ساختمان‌های کوچک کاربرد زیادی دارد و از نظر بصری، محیط ساختمان را وسیع‌تر نشان خواهد داد.

تطبیق با دکوراسیون داخلی

کفسابی فرصت مناسبی برای تطبیق اجزای دکوراسیون داخلی ساختمان، به شمار می‌آید. سطوح صیقل خورده به راحتی با اجزای ساختمان سازگار خواهند شد.

افزایش نور ساختمان

سطوح کفسابی شده براق و درخشان می‌شوند و نور را منعکس می‌کنند. انعکاس نور باعث پخش نور در ساختمان می‌شود و روشنایی محیط را افزایش می‌دهد. ساختمان‌هایی که نور روز خوبی ندارند می‌توانند از کفسابی به منظور پخش نور روز و توسعه این روشنایی، بهره ببرند.

پویایی محیط

کفپوش‌های براق و صیقلی، حس پویایی و زنده بودن به محیط می‌دهند. واضح است که هر چقدر سنگفرش ساختمان تمیز و براق باشد، انرژی مثبت بیشتری در آن فضا وجود خواهد داشت.

انعکاس عناصر طبیعی

سطوح کفسابی شده به خوبی صیقل زده می‌شوند و شبیه به آینه عمل می‌کنند. تصور کنید تصویر ابرهای آسمان یا درخت پشت پنجره بر سنگفرش ساختمان منعکس شود! صحنه بسیار جذاب و خیره‌کننده‌ای خلق خواهد شد.

نظافت آسان

نظافت سطوح ناهموار سختی زیادی دارد. نفوذ جرم و آلودگی به درون شیارهای سطح باعث سختی شست‌وشوی کفپوش می‌شود و کاری دشوار و زمان‌بر خواهد بود. سنگسابی به حذف این شیارها و همواری سطح کفپوش کمک می‌کند. شست‌شوی سطوح کفسابی شده به علت صافی و براقی زیادی که دارند بسیار ساده و به سرعت انجام خواهد شد.

با توجه به این موارد، می‌توان گفت سنگسابی نقش قابل توجهی در زیبایی دکوراسیون داخلی ساختمان ایفا می‌کند و مزایای بی‌شماری دارد. محیط کفسابی شده نور بیشتری دارد، بزرگ‌تر و زیباتر به نظر می‌رسد و شست‌وشوی ساده‌تری خواهد شد.

نقش و تاثیر کفسابی در دکوراسیون داخلی

سایر مزایای کفسابی و سنگسابی

اگر سنگسابی به صورت درست و اصولی انجام شود، مزایای زیادی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

ایمنی بالا

در فرآیند سنگسابی، تمام ناهمواری‌ها و پستی و بلندی سطوح از بین می‌رود و سطحی صاف و براق خواهیم داشت. سطوح کفسابی شده خاک و گردو‌غبار کمتری به خود جذب می‌کند و در برابر لغزندگی، ایمن می‌باشد.

نورپذیری زیاد

سنگسابی ساختمان باعث افزایش نورپذیری محیط می‌شود به طوری که انواع نورهای مصنوعی و طبیعی را به زیباترین شکل منعکس می‌کند.

افزایش استحکام کفپوش

کفسابی به حذف عوامل فرسایش سنگ کمک می‌کند و باعث دوام کفپوش‌های سنگی می‌شود. در فرآیند کفسابی با استفاده از مواد رزین، درزها و شیارهای سطح سنگ را می‌پوشانند و این کار باعث افزایش استحکام کفپوش خواهد شد. همچنین ممکن است پس از سنگسابی با یک لایه نازک از مواد نانو سطح سنگ را پوشش بدهند. سنگ‌های نانو ساب شده  در مقابل نفوذ رطوبت، انواع آلودگی‌ها، سایش و ضربه مقاومت قابل توجهی دارند.

زیبایی معماری

کفسابی همانطور که گفته شد نقش مهمی در زیبایی دکوراسیون داخلی انواع ساختمان‌ها دارد. در واقع برای تزیین فضای داخلی ساختمان‌ها و طراحی دکوراسیون زیبا و چشم‌نواز، نمی‌توان از تاثیر قابل ملاحظه  سنگسابی چشم‌پوشی کرد.

نقش و تاثیر سنگسابی در دکوراسیون داخلی

کفسابی چه نقشی در ارزش ساختمان و بهبود کیفیت زندگی  دارد؟

کفسابی به زیبایی ساختمان و افزایش دوام و استحکام اجزای ساختمان کمک می‌کند. اگر بخواهیم به نقش کفسابی بر قیمت ساختمان و کیفیت زندگی اشاره کنیم باید موارد زیر را مورد بررسی قرار دهیم.

افزایش قیمت ساختمان

سطوح سنگسابی شده بسیار زیبا و چشم‌نواز به نظر می‌رسند و ظاهر لوکس و مدرنی به ساختمان می دهند. این ویژگی نقش مهمی در افزایش قیمت ساختمان و ارزش ملک خواهد داشت.

جلب نظر خریداران و مستاجران

حس خوبی که با دیدن سطوح کفسابی شده به وجود می‌آید باعث جذب خریدار و مستاجر برای ساختمان می‌شود‌. سطوح سنگسابی شده بسیار جذاب هستند و توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کنند.

تمیزی سطوح

سنگسابی ساختمان برای افرادی که به نظافت همیشگی کفپوش‌ها اهمیت می‌دهند، انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. سطوح کفسابی شده دیرتر کثیف می‌شوند و به مراقبت کمتری برای تمیز ماندن نیاز دارند.

افزایش انرژی مثبت

حس اعتماد به نفس، سرزندگی و نشاط در افرادی که در محیط کفسابی شده زندگی می‌کنند، افزایش پیدا می‌کند. زیبایی و درخشندگی کفپوش‌های صیقلی شده باعث انتشار انرژی مثبت قابل توجهی در محیط ساختمان خواهد شد.

افزایش استحکام و دوام کفپوش

در فرآیند کفسابی، تمام ناهمواری‌ها و پستی و بلندی سنگ از بین می‌رود. درزها و شکاف‌های سطح سنگ با مواد رزین پر می‌شود و در صورت تمایل، با مواد نانو سطح سنگ را عایق می‌کنند. این فرآیندها باعث افزایش دوام و مقاومت سطوح سنگی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *